Bugaboo: de slimme kinderwagen voor slimme ouders

U bent hier

Een tweeling? Een peuter en een baby? Een peuter en een kleuter? Een kleuter alleen? Een kleuter en een baby? Een peuter alleen? Zoveel combinaties en slechts één kinderwagen nodig die meegroeit met het hele gezin!

Hij bestaat echt: de ‘BUGABOO DONKEY.’ Als eerste modulaire kinderwagen op de markt blijft hij nog altijd the one & only wegens het slimme ontwerp. De knowhow van de topdesigners van Bugaboo vind je terug tot in de kleinste details: comfort, design, duurzame materialen, degelijkheid, gebruiksgemak, compactheid.... Zo verander je hem in slechts 3 klikken van duo naar mono en omgekeerd. In zijn breedste vorm kan hij perfect door alle deuren. Hij is zo licht mogelijk gemaakt en past in elke gewone koffer. Je kan de kinderwagen in zijn geheel met wiegen en zitting inklappen. Prijs/ kwaliteit raad ik hem zeker en vast aan, want hij is van ongekende waarde.

Het jarenlange en soepele rijplezier voor meerdere kinderen is een feit! Heel speciaal bij Bugaboo is ook dat ze jaarlijks voor hun verschillende modellen, de Cameleon, de Buffalo, de Bee, de Donkey 'limited editions' op de markt brengen. Pure fashion! Dit is echt bedoeld voor modebewuste, moderne en trendy ouders. Zoals hier op de foto zie je de limited Bugaboo Donkey Weekender met afneembare stijlvolle zijtas. Very limited, dus op = op.

Ben je te laat ? Dit is niet erg want wij mochten nu al een voorproefje zien van wat er nog allemaal aankomt in 2017, it’s very new, it’s very Bugaboo, I love it!

Bugaboo weekender