22 Inch by Mimi

U bent hier

Unieke samenwerking in België en we zijn er heel fier op !
Je kan binnenkort kiezen uit onze 15 prachtige Mimi-collecties die we voor onze klanten reeds hebben geselecteerd en geproduceerd. 

Maar wens je het nog persoonlijker en specialer ? Er is keuze uit 26 prachtige stoffen op staal die volledig combineerbaar zijn en met afwerking naar wens van de klant.  Voor de afwerking is er keuze uit meerdere soorten kant, passe-poil, ajours, broderie, knoopjes, modellen, swarovski ....  . Alles wordt op maat gemaakt voor jouw baby en in hun ateliers in België geproduceerd en tot de perfectie afgewerkt , ze hebben dan ook het erkend label : Handmade in Belgium .
Engelennestje, lakentje, dekentje, donsovertrek, kussentje, bedbekleding, parkbekleding, maxicosinestje, badcape, hoezen, verzorgingstassen, logeertassen, badjasjes, enz..... . tot aan de stoffen voor de gordijnen.... 
Speciale aanvragen zijn ook steeds mogelijk.

Heb je een oude wieg? We kunnen die volledig laten bekleden in stof en combinatie naar keuze. 

Om 22 Inch te bestellen of voor prijsaanvragen, neem je best contact op met jouw shopmanager. Zij helpt je heel graag verder. Spring gerust vrijblijvend eens binnen tijdens de openingsuren of maak een afspraak wanneer het je best uitkomt. 

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van vroeger terug.
De nieuwe prachtige collecties zijn vanaf september te bewonderen in onze nieuwe showroom-shops.