Goki

U bent hier

Goki produceert hoogwaardig speelgoed aan eerlijke prijzen.

In het noorden van Duitsland ligt een klein avonturenland: Goki. Hier ontwikkelen ervaren speelgoedontwerpers elke dag iets nieuws. Goki vindt het belangrijk dat speelgoed bijdraagt aan de creatieve, motorische en intellectuele ontwikkeling van kinderen. Daarom kenmerkt Goki speelgoed zich door functionele en liefdevolle designs in frisse kleuren om kinderen elke dag een nieuw avontuur te laten beleven. Om de veiligheid van de producten te waarborgen, heeft Goki een eigen testlaboratorium, waarin ze gebruik maken van de modernste technieken. Zo hebben ze een apparaat aangeschaft waarmee ze binnen een paar seconden de aanwezigheid van metalen in verf kunnen vaststellen. Want al die frisse kleurtjes moeten natuurlijk wel veilig zijn!

Kwaliteit moet wel betaalbaar blijven, vinden ze. En daar zijn wij het helemaal mee eens! De goki producten kunnen een leuke aanvulling zijn op je geboortelijst, ook voor broertjes of zusjes.....

Wij hebben een webshop waar je al onze producten van Mimi baby kan consulteren met alle prijzen bij. Het enige dat je nodig hebt is een account. Vraag die snel per mail aan.