Onze troeven

U bent hier

1.  Bij ons word je vriendelijk onthaald door een shopmanager in één van onze showroom-shops in jouw buurt.

2.  We zijn zuinig met onze openingsuren, om in alle rust onze klanten te kunnen ontvangen. Geboortelijsten leggen wij steeds op afspraak, dit kan op elk moment van de week. Kom vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek. Afspraken kunnen zowel bij ons in de showroom, als bij jou thuis.

3.  Zowel voor als na de geboorte adviseren en helpen wij jou bij de zoektocht naar de gewenste artikelen. 

4.  Enkele weken voor de geboorte komen we bij je thuis leveren en installeren (deze service is gratis).  Hierbij kunnen we nog wat extra advies en uitleg geven. 

5.  We bieden kwalitatieve topmerken aan volgens jouw bepaald budget.

6.  Je kan steeds zelf je geboortelijst gaan aanvullen, met je eigen log-in of account.  
De webshop met ons volledig gamma staat online, om deze te kunnen zien heb je een account nodig, die je kan aanvragen via mail of aan de shopmanager. Iedereen kan bij ons een account aanvragen, je hoeft daarom geen lijst te leggen. 

7. Jouw geboortelijst wordt voorzien van alle foto's en productuitleg voor de schenkers. Elke schenker krijgt na zijn bestelling telkens een gepersonaliseerd digitaal bedankkaartje per mail. 

8.  Je kan ook kiezen uit een prachtig gamma geboortekaartjes en doopsuiker op maat met ( indien gewenst ) alle service.  We kunnen de kaarten voor je op de post doen en de doopsuiker leveren in het moederhuis. 

9.  We specialiseren ons in gepersonaliseerde producten.  Je eigen collectie samenstellen met stoffen naar keuze, dat kan perfect.  Naam en/of initialen kunnen steeds geborduurd worden.

10.  Er zijn geen aankoopverplichtingen voor de geboortelijsten. Alles wat in de oorspronkelijke verpakking en ongebruikt is, kan worden teruggegeven voor afsluiting lijst.

11.  Losse bestellingen op maat kunnen steeds met kortingen worden uitgewerkt.  We zoeken steeds mee naar interessante voordelen.. 

12.  Bij je geboortelijst ontvang je steeds een prachtig geschenk