Over ons

U bent hier

Ons verhaal

 

VAn klein naar meer...

In 2003 begon ik, Stefanie Bosschem, met mijn babywinkeltje Mimi baby te Brugge. Mijn passie, ongeremd enthousiasme en mijn groot sociaal netwerk zorgden er al snel voor dat Mimi baby een gevestigde waarde werd in de verkoop van geboortelijsten te Brugge en omstreken.  Julie is ondertussen bijgekomen om alles verder te laten groeien en bloeien.  

DE GLIMLACH.....

Ik hoor het dikwijls.... "jullie doen toch veel te veel voor jullie klanten".... Maar dit maakt voor ons juist het verschil in wat we doen!!!  Een spontane vriendelijkheid, een extra service geven,  helpen zoeken naar wat de klant echt wil, adviseren, enz ... Het maakt onze job zo boeiend en de moeite waard. Een geboortelijst leggen moet gewoon leuk zijn, zowel voor ons, als voor onze klanten. Elke klant is anders, dus elke geboortelijst is een nieuw en uniek project waar we samen met de klant aan werken, vanaf onze eerste afspraak tot aan de afsluiting. 

PASSIE VOOR BABY- EN KINDERMERKEN.....

Mijn grote passie ligt ook in de zoektocht naar de mooiste en beste babymerken van binnen- en buitenland. Beurzen bezoeken, het internet verkennen, luisteren naar klanten, .... Het stopt nooit. 

MEE MET ONZE TIJD, STEEDS EEN VOORLOPER OP DAT VLAK....

Reeds 10 jaar geleden startten wij met het online zetten van onze geboortelijsten, maar dat was nog  op een heel simpele manier ;). We luisterden door de jaren heen steeds naar de behoeftes van onze klanten en merkten dat  er in het koopgedrag wel veel veranderde. Daarom hebben we 2 jaar gewerkt aan een op maat gemaakt systeem enkel en alleen voor Mimi baby . Een nieuwe website en een nieuwe manier van werken, alles in functie om de klant en hun schenkers op de lijsten op de best mogelijke manier te kunnen bedienen. 

MIMI BABY IN VLAANDEREN....

Wij beseffen dat net die combinatie van een persoonlijke service en de moderne technologie voor de geboortelijsten Mimi baby uniek maakt in Vlaanderen. We zijn overtuigd dat jonge ouders op zoek zijn naar een huis van vertrouwen dichtbij thuis en waar je op een persoonlijke manier, helemaal volgens jouw wensen wordt benaderd. Daarom nemen wij een grote sprong en openen we in 2017 meerdere showroom-shops in Vlaanderen.

Meerdere Mimi baby'tjes worden geboren.... we spread our wings.......

Hopelijk tot heel gauw, veel liefs ! 

Stefanie 
Julie