Klanten aan het woord

U bent hier

Bedankt om ons op ons gemak te stellen en om ons correct en ongedwongen te adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Jullie zijn een warm team die kwaliteit en service hoog in het vaandel draagt. Toppie! Warme groeten. Eline, Haroun & Rafa

Eline

Wij wonen in Nederland en hebben bewust voor de geboortelijst bij Mimi Baby gekozen omdat zij een uitstekende service bieden en kwalitatief heel goede baby prodcuten aanbieden (sommige op dit moment niet eens verkrijbaar in Nederland). Wij raden het daarom iedereen aan! Je zal niet teleurgesteld zijn. Het zijn allemaal heel vriendelijke mensen die meedenken en helpen voor zover gewenst. Bij deze nog heel erg bedankt! :-) 

Caroline

Dankjewel aan het team van Mimi baby voor alle hulp bij het opstellen en leveren van onze geboortelijst! We konden ons geen betere samenwerking voorstellen. Ook het leveren van alle spullen aan huis en vóór de geboorte is een echt pluspunt. Alle spulletjes vielen heel erg in de smaak bij ons en onze dochter! Superleuk om op stap te kunnen gaan en thuis te kunnen vertoeven met al deze prachtige en vooral kwaliteitsvolle en handige spullen. Bedankt!!

Sophie

WAAAAAUUUUUW !! Het nieuwe systeem is heel overzichtelijk en mooi gedaan telkens met de foto van het product erbij!

Veronique

Voor ons eerste kindje werden wij énorm hartelijk onthaald bij Mimi Baby. Een uitgebreide uitleg, waar heel veel tijd voor was - wij hadden heel wat vragen! Onze geboortelijst was klein, maar helemaal uitverkocht! Wat leuk om alles voordien te kunnen uitpakken en indien nodig te wassen. Bij Mimi Baby is alles mogelijk, zelf het realiseren van ons geboortekaartje & doopsuiker! Deze werden zelf naar het moederhuis gebracht, ik was zelf nog maar net op de kamer en de doopsuiker stond al helemaal mooi uit! Het was een droom - zo mooi gerealiseerd! Voor iedereen een aanrader, een welgemeende dankjewel voor alles! 

Delphine

Om eerlijk te zijn waren we eerst wat terughoudend om een lijst te leggen bij Mimi Baby door de volledige andere werkwijze. MAAR daar was helemaal geen reden voor. In tegendeel! Het grootste voordeel vonden we dat we alle spullen al thuis hadden voor de baby geboren werd. Dit bespaart heel wat uitpakwerk na de geboorte en zo heb je al alles tegen dat de kleine spruit er is! Ook de super service van Thomas die alles aan huis komt brengen konden we erg waarderen. Ook voor Julie was niets te veel en hielp ons met de opstelling van de lijst! Er is een enorme keuze en flexibiliteit en ik wens jullie nog veel succes met jullie concept. Lien, Dean en Léonie.

Lien

Dé babywinkel voor de mooiste en beste spulletjes, inclusief eerlijk en professioneel advies!!

Ellen

Echt een aanrader voor allen die een kindje verwachten! Super service, degelijke uitleg en super artikelen. En dit in een heel mooie winkel! Doe zo verder 

Elise

Voor 3de keer heel tevreden van de vlotte ,vriendelijke service! Heel ruime ,mooie keuze. Ook heel praktisch dat je je lijst online kan aanpassen en dat alles op voorhand geleverd wordt. Een aanrader dus !

Stefanie

Hei Team Mimi baby, staat al lang gepland om jullie even te bedanken voor de goede raad, service, opvolging ivm onze eerste lijst bij jullie. Telkens als ik eens denk hmmm dat zou ik nu nodig hebben voor Noor, trek ik mijn kast open en ligt dat daar tussen jullie leveringen! OP het moment van de levering voor je bevalt besef je dat niet allemaal goed wat voor wat dient en wanneer je wat nodig hebt... maar het verrast me keer op keer! Voila, bedankt en hopelijk tot een volgende keer! Fijn weekend!

Hannelore

We willen jullie bedankten voor de goeie service! We hebben al goed van onze spullen genoten! We maken alvast goeie reclame aan bevriende zwangere koppels.. Groetjes Mélanie, Timothy en Paul

Mélanie

Wat leuk om in zo'n gezellige omgeving onze geboortelijst te leggen voor ons eerste kindje! Ook de doopsuiker en geboortekaartjes, alles onder 1 dak de perfecte match! Wij zijn zeer tevreden! Doe zo verder, alvast nu al bedankt. We kijken uit naar onze levering thuis, zodat wij alles een plaatsje kunnen geven. 

Marlies

Pagina's